top of page

Advokatfirma DLA Piper

Stensil skrivekurs – korte tekster


DLA Piper i Norge er en del av DLA Piper International, og er et av verdens største advokatfirmaer fordelt på over hundre kontorer i 30 land. I Norge er virksomheten i overkant av 80 advokater med et ungt partnerskap som hele tiden ønsker å utvikle og fornye sin skrevne uttrykksform.

  • DLA Piper tar dette på alvor og har gjennomført Stensils skrivekurs. Dette for å kunne skrive tekster som fungerer på ulike plattformer. Dette handler om blant annet å skrive korte og konsise tekster til hjemmesiden, blogg, sosiale medier og LinkedIn mv.

  • Skrivekurset tar for seg temaer som faglige tabloide tekster, nyhetskriterier, skriveregler, hvordan jobber journalister. Vi ser også på teksteksempler etterfulgt av egne skriveøvelser.

  • Tredjemann på skrivekurset er suksessforfatteren Henrik H. Langeland som forteller om verdivendinger i litterære tekster og noe om sin forfatterkarriere.Kurset er tre timer og passer for 25-40 personer per kurs.

«Stensil er en god samarbeidspartner for firmaet. De setter seg godt inn i bedriften og viser høy grad av kreativitet og gjennomføringsevne. Skrivekurset ble lagt opp- og gjennomført på en god pedagogisk og inspirerende måte.» Nadin Haugerud Marketing & Business Manager i DLA Piper Norway Klikk på knappen nedenfor for å laste ned saken som PDF

DLA-Piper-Stensil
.pdf
Last ned PDF • 836KB

Comments


bottom of page